قدرت کلام میتونه گاهی سنت شکنی کنه در بیان مفاهیم مثلا همانگونه که جناب صائب تبریزی در اشعارش طعنه به حضرت خضر و سلیمان و یعقوب و یوسف و.. میزنه به صراحت در عین حالیکه بوی بی ادبی هم نمیده و منظور خودش رو رسا میرسونه کما اینکه جناب سعدی در غزلیاتش بسیار درباره روابط دختر و پسری شعر سروده اما آنقدر از نظر فنی مستحکم هستند که به هر صورتی که باشه مقبول میفته و ذهن آدم بیش از اینکه در ذهنش منفی سازی کنه مجذوب زیبایی شعر میشه ! حکایت اینه که میگه " فحش از دهن تو طیبات است" !
مثلا این جمله شما " واژۀ "ترجیح"
با قدم زدنت با دیگری جا افتاد!" خب خیلی مختصر و زیبا هستش اما مفهومش چی ؟ درسته که شاعر یا کسی چون شما قرار نیست توضیح بده بیانش رو و اون دیگه با مخاطبه اما خب خیلی دوست دارم ببینم منظور و مفهوم متصوره شما از این جمله چیه؟ یا اینکه کاربران چه تصوری به ذهنشون متبادر میشه با خوندن اینها؟
قبلا هم گفتم یکبار که همون اندازه که در بیان خیلی از مسائل خیلی قدرتمند عمل میکنید اما تا الان در بیان دو چیز خوب عمل نکردید
1-هر جا نیاز بوده که شخص یا دیدگاهی رو به تمسخر بکشید اون ظرافت کاری و ایماها و تشبیهات همیشگیتون کمرنگ میشه و آدم احساس میکنه که عنان کلام از دستتون خارج شده !
2- دربیان همین جملاتی که گفتم بیشتر بوی روابط دختر و پسری ازش به مشام میرسه و در عین زیبایی که میتونه داشته باشه، اما به دلیل عدم بیان قدرتمندانه و فنی ، تاثیر مثبتی نخواهد داشت در ذهن مخاطب !
ما شما رو دعا میکنیم و از خدا میخوایم که خیر از جوانیت ببینی به حق اینهمه تلاشی که در راه سالم سازی اذهان افراد جامعه میکنی !
سلام واقعا ز اینکه چنین مخاطب فهمیده و با سوادی مارو می خونه به خودم افتخار می کنم نقد شما بجاست تلاش می کنیم برا رفع... فقط ناگفته نمونه من ذوقی می نویسم! لذا شاید بی سوادی ادبی سبب این اشکالات میشه
ملامحسن فیض کاشانی: گر سلامم را نمی گویی علیک در جواب بنده دشنامی بگو!
جا افتاد!" خب خیلی مختصر و زیبا هستش اما مفهومش چی ؟ درسته که شاعر یا کسی چون شما قرار نیست توضیح بده بیانش رو و اون دیگه با مخاطبه اما خب خیلی دوست دارم ببینم منظور و مفهوم متصوره شما از این جمله چیه؟ یا اینکه کاربران چه تصوری به ذهنشون متبادر میشه با خوندن اینها؟
در بند آن نَیم که به دشنام یا دعاست*یادش به خیر هر که مرا یاد می کند !
خدانگهدار